Dolge

AvatarTraim si asta ne ocupa tot timpul

14

Iti spun de pe'acum: in 14 pute! A manele ascultate prea tare la difuzorul mobilului, a povesti cu familii dezmembrate precum jucariile pustilor de gradinita, a cultura foarte libre, a barfa, a aburi de alcool, chiar si a transpiratie. Pute, un detaliu al decorului excursiilor mele.
Iti spun de pe'acum: capatu lu' 14 e pitoresc. Dar lipseste artistul. Ciorchini de "concartieri" in fata BCA-urilor, dacii tunate, manele de prost gust ( comparativ, Adi Minune e top quality), si evident, gratare. Ah, mirosul imbietor de peste la gratar, si sticlele cu ceva pe masa (ca si cum arhitectii acestor locuinte ar fi prevazut ca peste ani se va lua masa in vazu tuturor, ca la palat) si bronzatii nostri injurand si jurand pe orice ruda le vine la gura.
Iti spun de pe'acum: la capatu' lu 14, fiecare duminica seara e "cu curve, suti, cu mici si beri". Pe dupa blocurile gri lumea e felurita. Fete ce emana sexualitate "Ianca sat" ( nu ca Gina n-ar fi fost din Ianca), baieti Morandi ce viseaza la Marilena sau macar o poveste la Scara C, mame tinere in furou Europa observandu-si plozii de pe banca, burtosi bronzati ce mesteresc la masini sau dau o tabla cu vecinii mustaciosi.
Vidin, Viziru, Radu Negru, Chercea, Acasa.
Iti spun de pe'acum: la capatu' lu' 14 traiesti "Duminica in familie"