Dolge

AvatarTraim si asta ne ocupa tot timpul

Burger Joker

Conform Antena 3, "Mai mulţi angajaţi ai lanţului de restaurante fast-food Burger King, din statul american Ohio, au fost concediaţi, după ce pe internet a apărut un clip în care unul dintre ei face baie într-una din chiuvetele din bucătărie."



Sunt socat! Nu de faptul ca punkistu' s-a scaldat in chiuveta aia infecta - e ca si cum te-ai scalda in lacurile bucurestene - dar de concedierea celorlalti X angajati. Doar pt ca au avut bucuria vizuala (a se citi ghinionul) de a-l privi?
Acum lasand glumele la o parte, cei ce frecventeaza B.K .Baneasa nu au de ce sa-si faca griji. Chiar daca in aparenta, de recrutarea angajatilor se ocupa aceeasi firma ca in State (angajatii arata la fel de prosti, nu prost), cei de la noi au o seninatate bovina, au acea privire tampa, acea lentoare in misari si in gandire care te asigura ca nu vor fi in stare sa faca ce a facut "rebelul" din imaginile de mai sus.
Si chiar daca ar exista un astfel de pionier, totul e spre binele consumatorului: macar asa produsele (ca mancaruri e greu sa le numesti) vor avea o aroma naturala.